manufacturer logo
EM77 termoskanna 1 liter Röd

  EM77 termoskanna 1 liter Röd

  594 kr
  st
  Välj en variant
   I lager för omgående leverans
  (Beräknad leveranstid2-5 arbetsdagar)
  365 dagars öppet köp
  • Design-klassikern från 1977

  • Unikt vicklock

  • Snygga färger

  Steltons termos är kanske en av Skandinaviens största designikoner. Med sin unika form och de smakfulla färgerna utgör den ikon i många svenska hem.

  En av de stora fördelarna med Steltons termos är de smart vipplocket som öppnas när du lutar termosen men förblir stängt och håller kaffet varmt när termosen står på ett bord. Med termosen följer även skruvlock som gör att den kan tas med på utflyker.

  Termosen från Stelton lanserades år 1977 med form av Erik Magnusen. Magnussen hämtade designspråket från den då avlidne Arne Jacobsens uppskattade serie Cylinda. Sen lanseringen 1977 har termosen sålts i över 10 miljoner exemplar i ett stort antal länder och vunnit ett stort antal högt aktade designpriser.

  Denna termos från Stelton rymmer 1 liter och är 30 cm hög.

  Ett tips för att hålla kaffet varmt är att, innan du fyller den med kaffe, häller i ca 1-2 dl kokande vatten och låter stå i några minuter. Om varmt kaffe hälls i en kall termos går mycket av värmen från kaffet åt till att värma upp den, så om den är värmd innan håller termosen kaffet varmt betydligt längre.

  MaterialABSplast
  Volym100 cl
  FärgRöd

  Artnr:10000682 /26684724